1 2 3 8 9 / 67 POSTS
National Geographic – 10 fotografi Gusht 2016

National Geographic – 10 fotografi Gusht 2016

Parajse.com ka marrë për ju 10 fotografitë më të bukura për muajin Gusht nga siti i National Geographic. 10. Kishë dhe Xhami në Spanjë   ...
Shqiperia – Video

Shqiperia – Video

Shqipëria në vitet e fundit është kthyer gjitmonë e më shumë në një pikë turistike edhe për të turistët e huaj. Kjo video tregon mrekullitë e saj me ...
Zbritje çmimi – FlyErnest

Zbritje çmimi – FlyErnest

Në këtë artikull, që do jetë vazhdimisht në përditësim, Parajse.com do vendosi kodet më të fundit në mënyrë që të keni gjithmonë zbrijte çmimi përpara ...
Mirësevini në parajsë – Ishujt Phi Phi (Tailandë)

Mirësevini në parajsë – Ishujt Phi Phi (Tailandë)

Merrni disa plazhe të bardha dhe të shkreta, shtoni një det transparent me hije të panumërta të gjelbëra, hiqni rrugët dhe shtoni disa shkëmbinj të mp ...
Liqeni rozë në Australi

Liqeni rozë në Australi

Australia është vendi i 'liqeneve rozë "të pazakontë dhe liqeni Hillier është një prej tyre. I vendosur në "Middle Island", ky liqen është i famshëm p ...
Zbritje çmimi – Transavia

Zbritje çmimi – Transavia

Në këtë artikull, që do jetë vazhdimisht në përditësim, Parajse.com do vendosi kodet më të fundit në mënyrë që të keni gjithmonë zbrijte çmimi përpara ...
Zbritje çmimi – Volotea

Zbritje çmimi – Volotea

Në këtë artikull, që do jetë vazhdimisht në përditësim, Parajse.com do vendosi kodet më të fundit në mënyrë që të keni gjithmonë zbrijte çmimi përpara ...
Ndryshimet qe sjell arti i rruges!!

Ndryshimet qe sjell arti i rruges!!

Imagjinoni veten të ktheheni në shtëpi nga një udhëtim të gjatë dhe ... të mos jeni në gjendje të njihni pallatin tuaj. Ky fakt mund të ndodhë në q ...
1 2 3 8 9 / 67 POSTS