Author: Parajse

1 2 3 8 9 / 72 POSTS
Zbritje çmimi – Volotea

Zbritje çmimi – Volotea

Në këtë artikull, që do jetë vazhdimisht në përditësim, Parajse.com do vendosi kodet më të fundit në mënyrë që të keni gjithmonë zbrijte çmimi pë ...
Amsterdam, kryeqyteti i veseve

Amsterdam, kryeqyteti i veseve

Nuk mund të flasim për Amsterdamin nëse nuk do fillonim të flisnim për kanalet e saj. Aty ku tani është Sheshi Dam, 8 shekuj më parë rridhte një lum. ...
Zbritje çmimi – Transavia

Zbritje çmimi – Transavia

Në këtë artikull, që do jetë vazhdimisht në përditësim, Parajse.com do vendosi kodet më të fundit në mënyrë që të keni gjithmonë zbrijte çmimi përpara ...
Salar de Uyuni – Bolivi

Salar de Uyuni – Bolivi

Në majin e këtij viti, fotografi rus, Daniel Kordan, udhëtoi për në Salar de Uyuni në Bolivi - një zonë e pafund e mbuluar me kripë, më e madhja në bo ...
Kulla më e lartë në Botë – Dubai 2020

Kulla më e lartë në Botë – Dubai 2020

Ç farë tjetër mund të realizoj vendi me ndërtesën më të lartë në botë? Mund të ndërtoj një tjetër më të lartë akoma! Dubai tashmë krenohet ...
Oferta: Venecia – vetëm 450€ (hotel + udhëtim) për 2 persona

Oferta: Venecia – vetëm 450€ (hotel + udhëtim) për 2 persona

Kush nuk dëshiron të kaloj disa momente romantike në sheshin San Marco? Kush nuk dëshiron të bëj një shëtitje përgjat lagunës me gondolat veneciane? K ...
National Geographic – 10 fotografi Gusht 2016

National Geographic – 10 fotografi Gusht 2016

Parajse.com ka marrë për ju 10 fotografitë më të bukura për muajin Gusht nga siti i National Geographic. 10. Kishë dhe Xhami në Spanjë   ...
Shqiperia – Video

Shqiperia – Video

Shqipëria në vitet e fundit është kthyer gjitmonë e më shumë në një pikë turistike edhe për të turistët e huaj. Kjo video tregon mrekullitë e saj me ...
1 2 3 8 9 / 72 POSTS