National Geographic – 10 fotografi Maj 2016

National Geographic – 10 fotografi Maj 2016

Parajse.com ka marrë për ju 10 fotografitë më të bukura për muajin Maj nga siti i National Geographic. Poshtë çdo fotografie mund të shtypni butonin për tu drejtuar direkt te faqja personale e fotografit dhe për të vëzhguar të gjitha imazhet e tij.

10. Peshkatarë

fotot-me-te-bukura-maj-2016-10

 

9. Ujqër në dëborë

fotot-me-te-bukura-maj-2016-9

 

8. Ujëvarë

fotot-me-te-bukura-maj-2016-8

 

7. Festivali i ngjyrave në Myanmar

fotot-me-te-bukura-maj-2016-7

 

6. Mbreti i kafshëve

fotot-me-te-bukura-maj-2016-6

 

5. Gropa më e madhe në Botë, Kinë

fotot-me-te-bukura-maj-2016-5

 

4. Taxi në Kubë

fotot-me-te-bukura-maj-2016-4

 

3. Shëtitje me varkë

fotot-me-te-bukura-maj-2016-3

 

2. Kishë e ndërtuar nën mal

fotot-me-te-bukura-maj-2016-2

 

1. Oqeani dhe shkretëtira

fotot-me-te-bukura-maj-2016-1

©Parajse.com

 

Artikuj të ngjashëm

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: