Ndryshimet qe sjell arti i rruges!!

Ndryshimet qe sjell arti i rruges!!

Imagjinoni veten të ktheheni në shtëpi nga një udhëtim të gjatë dhe … të mos jeni në gjendje të njihni pallatin tuaj.
Ky fakt mund të ndodhë në qoftë se keni jetuar në një prej ndërtesave që është prekur nga ky talent francez i artit të rrugës, Patrick Commecy. Së bashku me ekipin e tij, ai krijon murales të mëdha të fasadave hiper-realiste që sjellin muret bosh dhe të mërzitshme qytetit në jetë.
Ajo që është interesante këtu është se ndërsa këto fasada realiste të gënjejnë në shikim të parë, disa nga njerëzit të pikturuar janë diku tëvërtetë. Commecy shpesh pikturon shumë njerëz të njohur nga historia e qytetit në muralet e tij. A ju pëlqejnë?

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0