Antarktida – Video

Antarktida – Video

Antarktida, kontinenti i shtatë. Vëndi ku koha ka ndalur dhe ku shkenctarët përpiqen te gjejnë sa më shumë informacione mbi platenin tonë. Darek Sepiolo ka xhiruar këtë video duke përdorur një Sony EX1 dhe duke lidhur imazhet me Adobe Premiere. Pamjet spektakolare do ju lënë pa frymë dhe do ju rrisin dëshirën për ta vizituar. Ky është planeti ynë.

parajse.com

Artikuj të ngjashëm

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: