Category: Best Foto

Fotot me te bukura te internetit

1 2 9 / 16 POSTS
National Geographic – 10 fotografi Gusht 2016

National Geographic – 10 fotografi Gusht 2016

Parajse.com ka marrë për ju 10 fotografitë më të bukura për muajin Gusht nga siti i National Geographic. 10. Kishë dhe Xhami në Spanjë   ...
Ndryshimet qe sjell arti i rruges!!

Ndryshimet qe sjell arti i rruges!!

Imagjinoni veten të ktheheni në shtëpi nga një udhëtim të gjatë dhe ... të mos jeni në gjendje të njihni pallatin tuaj. Ky fakt mund të ndodhë në q ...
National Geographic – 10 fotografi Maj 2016

National Geographic – 10 fotografi Maj 2016

Parajse.com ka marrë për ju 10 fotografitë më të bukura për muajin Maj nga siti i National Geographic. Poshtë çdo fotografie mund të shtypni butonin p ...
National Geographic – 10 fotografi Prill 2016

National Geographic – 10 fotografi Prill 2016

Parajse.com ka marrë për ju 10 fotografitë më të bukura për muajin Prill nga siti i National Geographic. Poshtë çdo fotografie mund të shtypni butonin ...

Shangai në vitin 2016

Periudha më e mirë për të vizituar Shangain: Qyteti është një destinacion turistik i njohur për monumentet e tij historike si Bund dhe Tempulli i Z ...
Kina, ndryshimi në 100 vite

Kina, ndryshimi në 100 vite

Shanghai 1920-2010 Shangai (anglisht: Shanghai) është qyteti më i madh në Kinë, dhe një nga zonat më të mëdha metropolitane në botë, me mbi 20 milion ...
National Geographic – 10 fotografi Mars 2016

National Geographic – 10 fotografi Mars 2016

Parajse.com ka marrë për ju 10 fotografitë më të bukura për muajin Mars nga siti i National Geographic. Poshtë çdo fotografie mund të shtypni butonin ...
1 2 9 / 16 POSTS