Category: Best Video

Videot me te bukura te internetit

1 2 9 / 17 POSTS
Shqiperia – Video

Shqiperia – Video

Shqipëria në vitet e fundit është kthyer gjitmonë e më shumë në një pikë turistike edhe për të turistët e huaj. Kjo video tregon mrekullitë e saj me ...
Antarktida – Video

Antarktida – Video

https://vimeo.com/3890238 Antarktida, kontinenti i shtatë. Vëndi ku koha ka ndalur dhe ku shkenctarët përpiqen te gjejnë sa më shumë informacione mbi ...
Bali – Indonezi – Video

Bali – Indonezi – Video

https://vimeo.com/150321876 Bali, pika kryesore e turizmit indonezian, pak e nga pak është duke thërritur vëmëndjen e turistëve nga të gjithë anët e ...
Kenia – Video

Kenia – Video

https://vimeo.com/86670042 Nëse do ju këshillonim një shtet për të vizituar në Afrikë, nuk ka përgjigje tjetër përveç Kenias. Ajo përmbledh në terrot ...
Peru – Machu Picchu – Video

Peru – Machu Picchu – Video

https://vimeo.com/116213270 "Si një nga 7 mrekullitë e reja të botës, Machu Picchu nuk ka nevojë për shpjegim. Bëra më të mirën për të përcjellë mi ...
Bolivia – Video

Bolivia – Video

https://vimeo.com/56751119 Kjo video e realizuar nga Michael Telfer tregon vëndet më të bukura në Bolivi. Duke filluar nga liqeni Titikaka deri në ...
Zelanda e Re – Video 4K

Zelanda e Re – Video 4K

https://vimeo.com/93003441 Kjo video e realizuar nga TimeStorm Films tregon vëndet më të bukura të Zelandës së Re. Zelanda e Re është një nga ishujt  ...
Sri Lanka

Sri Lanka

https://vimeo.com/132038125 Kjo video e realizuar nga Sebastian tregon vëndet më të bukura të shtetit aziatik, Sri Lanka apo si quhet ndryshe Ceylo ...
1 2 9 / 17 POSTS