Category: Oferta udhëtimesh

Zbritje çmimi – Volotea

Zbritje çmimi – Volotea

Në këtë artikull, që do jetë vazhdimisht në përditësim, Parajse.com do vendosi kodet më të fundit në mënyrë që të keni gjithmonë zbrijte çmimi pë ...
Zbritje çmimi – Transavia

Zbritje çmimi – Transavia

Në këtë artikull, që do jetë vazhdimisht në përditësim, Parajse.com do vendosi kodet më të fundit në mënyrë që të keni gjithmonë zbrijte çmimi përpara ...
Oferta: Venecia – vetëm 450€ (hotel + udhëtim) për 2 persona

Oferta: Venecia – vetëm 450€ (hotel + udhëtim) për 2 persona

Kush nuk dëshiron të kaloj disa momente romantike në sheshin San Marco? Kush nuk dëshiron të bëj një shëtitje përgjat lagunës me gondolat veneciane? K ...
Zbritje çmimi – FlyErnest

Zbritje çmimi – FlyErnest

Në këtë artikull, që do jetë vazhdimisht në përditësim, Parajse.com do vendosi kodet më të fundit në mënyrë që të keni gjithmonë zbrijte çmimi përpara ...
Pushimet verore 2016. Ja shtetet që nuk duhet vizë.

Pushimet verore 2016. Ja shtetet që nuk duhet vizë.

Vitet e fundit shumë gjëra kanë ndryshuar për turizmin shqiptar. Ka filluar të rritet gjithmonë e më shumë dëshira për të vizituar shtete të tjera jo ...
Oferta: Verona 9/10 – 12/10 vetëm 47 euro

Oferta: Verona 9/10 – 12/10 vetëm 47 euro

Parajsë.com kërkon në internet ofertat më të mirat për ju. Oferta e sotme i përket qytetit të Romeos dhe Xhulietës, Verona. Datat më të lira për të ud ...
Oferta: Udhëtoni në Paris me vetëm 109€

Oferta: Udhëtoni në Paris me vetëm 109€

Kush nuk dëshiron të kaloj disa momente romantike poshtë kullës Eiffel? Kush nuk dëshiron të bëj një shëtitje përgjat lumit Senë? Kush nuk dëshiron të ...
Oferta: Paris 2 netë nga 159€ (Udhëtimi + Hotel)

Oferta: Paris 2 netë nga 159€ (Udhëtimi + Hotel)

Kush nuk dëshiron të kaloj disa momente romantike poshtë kullës Eiffel? Kush nuk dëshiron të bëj një shëtitje përgjat lumit Senë? Kush nuk dëshiron të ...
Oferta: Verona 08/05 – 11/05

Oferta: Verona 08/05 – 11/05

Parajsë.com kërkon në internet ofertat më të mirat për ju. Oferta e sotme i përket qytetit të Romeos dhe Xhulietës, Verona. Datat më të lira për të ud ...
9 / 9 POSTS