Oferta: Venecia – vetëm 450€ (hotel + udhëtim) për 2 persona

Oferta: Venecia – vetëm 450€ (hotel + udhëtim) për 2 persona

Kush nuk dëshiron të kaloj disa momente romantike në sheshin San Marco? Kush nuk dëshiron të bëj një shëtitje përgjat lagunës me gondolat veneciane? Kush nuk dëshiron të shikoj kishat dhe monumentet e shumta veneciane? Sinqerisht me vetëm tre ditë kohë nuk mund ti vizitoni të gjitha bukuritë e Venecias po të paktën nuk do ktheheni mbrapa të zhgënjyer.

Parajse.com kërkoi dhe gjeti për ju një ofertë speciale. 3 netë në Venecia duke filluar nga 225€ për person. Për tu përgatitur sa më mirë për këtë udhëtim lexoni në internet artikujt e shumtë mbi qytetin e mahnitës Venecian që është dhe njëri prej 10 qyteteve tona më romantikë.

Lexoni edhe: 10 vëndet perfekte për të kaluar momente romantike

Për udhëtimin në Venecia kompanjia e aeroplanave me cmimet më të ulta është Volotea. Cmimet ndryshojnë në bazë të datës së nisjes dhe kohëzgjatjes së udhëtimit.

Periudha e udhëtimit: 29 Prill 2016

Volotea do filloj udhëtimet e saj për në Venecia më daten 11 prill, dhe çmimi është më i ulti në treg.

  • Tiranë – Venecia nisja më 29 Prill €37
  • Venecia – Tiranë kthimi më 2 Maj: €37

 Për këtë motiv ju këshillojmë të niseni në datën 29 duke shfrytëzuar edhe faktin se 1 Maji është pushim. Më poshtë dhe çmimet e sotme.

tirane-venecia pushime

Përsa i përket hotelit duhet të prenotoni sa më shpejt të jetë e mundur. Në Venecia hotelet mbarojnë më shpejt buka (thënie veneciane). Parajse.com gjeti për ju këtë ofertë spektakolare duke patur parasysh vendndodhjen, çmimin dhe mëngjesin falas. Kësaj radhe ofertën e gjetëm në adresën e booking.com.

hotel-venecia booking

Nxitoni!!
Nëse keni ëndërr të vizitoni Venecian kjo mund të jetë periudha e duhur.

Parajse.com

Artikuj të ngjashëm

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0