Zbritje çmimi – Transavia

Zbritje çmimi – Transavia

Në këtë artikull, që do jetë vazhdimisht në përditësim, Parajse.com do vendosi kodet më të fundit në mënyrë që të keni gjithmonë zbrijte çmimi përpara se të blini një biletë. Parajse.com ka si qëllim vetëm publikimin e ofertave mbi cilido kompanji pa përfitime.

Tiranë - Amsterdam - Tiranë - duke filluar nga 78€

Transavia ka vendosur të rrisi fluturimet e saj nga Tirana. Pas Parisit edhe Amsterdami do jetë i mundur të arrihet në mënyre direkte nga aeroporti kombëtar Nënë Tereza. Nëse keni dëshirë mund të prenotoni që tani biletat për pushimet tuaja në 2017.

5 gjëra që nuk duhet të humbisni në Amsterdam

cmimi-bilete-amsterdam-tirane-hollande-pushime

Tiranë - Paris - duke filluar nga 52€

Nëse ideja për të shkuar për pushime në muajin e Gushtit nuk është shume ekonomike atëherë mund të mendojmë të nisemi në Shtator. Transavia lidh Tiranen me Parisin dhe në Shtator udhëtimi ka çmimin më të lirë. Më poshtë dhe çmimet:

  • Tiranë – Paris: 52€ (29 Shtator- 01/04/06/11/13/18/20 Tetor)
  • Paris – Tiranë: 61€ (01/04/06/13 Tetor)
  • Paris – Tiranë: 66€ (08/11/15/18/25 Tetor)
Këto bileta mund të mbarojnë shumë shpejt. Mos mendoni shumë :). Duke zgjedur ditët e duhura mund të flututorni me më pak se 120€ vajtje-ardhje.

 

Artikuj të ngjashëm

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0