Zbritje çmimi – Volotea

Zbritje çmimi – Volotea

Në këtë artikull, që do jetë vazhdimisht në përditësim, Parajse.com do vendosi kodet më të fundit në mënyrë që të keni gjithmonë zbrijte çmimi përpara se të blini një biletë. Parajse.com ka si qëllim vetëm publikimin e ofertave mbi cilido kompanji pa përfitime.

Nëse do kaloni disa ditë në Verona mund të lexoni këshillat tona për të vizituar vëndet më të bukura afër Veronës: 3 ditë në Verona

Kodi: ISWINTER - 20€ ulje çmimi

Përpara se të përfundoni pagimin e biletës duhet të futni kodin e mësipërm dhe do keni 10€ zbritje për çdo udhëtim. Nëse do bleni një biletë vajtje ardhje atëherë do kurseni 20€. Momentalisht Volotea ka fluturime nga Shqipëria vetëm për aeroportin e Veronës dhe Venecia. Oferta është e vlefshme për udhëtimet deri në Tetor 2017. Duke shfrytëzuar këtë ofertë mund të bleni bileta vajtje/ardhje nga Verona për më pak se 50€.

Fëmijët udhëtojnë FALAS!! - E VLEFSHME

Fëmijët poshtë moshës 14 vjeç udhëtojnë gratis. Kjo është oferta e fundit që Volotea paraqet për të gjithë klientët e saj. Nëse duhet të prenotojmë 4 bileta (2 të rritur dhe 2 fëmijë) arrijmë të kursejmë deri ne 200€. Momentalisht Volotea ka fluturime nga Shqipëria për aeroportin e Veronës dhe atë të Venecias. Oferta është e vlefshme për biletat e prera deri në 30 Tetor 2016.

Kodi: SUMMER16 - E SKADUAR (17/07/2016)

Përpara se të përfundoni pagimin e biletës duhet të futni kodin e mësipërm dhe do keni 15€ zbritje për çdo udhëtim. Nëse do bleni një biletë vajtje ardhje atëherë do kurseni 30€. Momentalisht Volotea ka fluturime nga Shqipëria vetëm për aeroportin e Veronës. Oferta është e vlefshme për udhëtimet deri në Mars 2017. Duke shfrytëzuar këtë ofertë mund të bleni bileta vajtje/ardhje nga Verona për më pak se 50€.

Super Oferta- E SKADUAR (07/07/2016)

Për 8 vjetorin e saj Volotea shtrydh çmimet e saj. Kjo është oferta e fundit që Volotea paraqet për të gjithë klientët e saj. Nëse duhet të prenotojmë 4 bileta arrijmë të kursejmë deri ne 200€. Momentalisht Volotea ka fluturime nga Shqipëria vetëm për aeroportin e Veronës. Oferta është e vlefshme për biletat e prera deri në 7 Korrik 2016 për udhëtimet e prenotuara deri në Dhjetor 2016.

Shëmbull:

TIA – VRN 30 Nëntor – 25.99€  /  VRN – TIA  3 Dhjetor – 16.53€  –> TOTAL (me taksa): 43.71€

Message Box:
Message Box:
Këto bileta mund të mbarojnë shumë shpejt. Mos mendoni shumë :). Duke zgjedur ditët e duhura mund të flututorni me më pak se 45€ vajtje-ardhje.

Femijet udhetojne Falas - E SKADUAR (26/06/2016)

Fëmijët poshtë moshës 14 vjeç udhëtojnë gratis. Kjo është oferta e fundit që Volotea paraqet për të gjithë klientët e saj. Nëse duhet të prenotojmë 4 bileta (2 të rritur dhe 2 fëmijë) arrijmë të kursejmë deri ne 200€. Momentalisht Volotea ka fluturime nga Shqipëria për aeroportin e Veronës. Oferta është e vlefshme për biletat e prera deri në 26 Qershor 2016.

Super Oferta- E SKADUAR (19/06/2016)

Nëse do të bleni një biletë brënda datës 19 qershor për udhëtimet gjatë pushimeve verore, Volotea ju dhuron deri në 70€ zbritje për udhetimet gjatë periudhës 20 Shtator – 15 Dhjetor. Biletat duhet të prehen përpara 31 korrikut.

 

Message Box:
Message Box:
Këto bileta mund të mbarojnë shumë shpejt. Mos mendoni shumë :). Bleni një biletë tani dhe do keni deri në 70€ zbritje për udhëtimet e tjera në vjeshtë.

Kodi: SUMMER16 - E SKADUAR (29/05/2016)

Përpara se të përfundoni pagimin e biletës duhet të futni kodin e mësipërm dhe do keni 10€ zbritje për çdo udhëtim. Nëse do bleni një biletë vajtje ardhje atëherë do kurseni 20€. Momentalisht Volotea ka fluturime nga Shqipëria vetëm për aeroportin e Veronës. Oferta është e vlefshme për udhëtimet deri në Dhjetor 2016.

Super Oferta 1€ - E SKADUAR (20/05/2016)

Volotea për të rritur numrin e klientëve ofron bileta me vetëm 1€ nga Tirana në Verona. Po lexuat shumë mirë, vetëm 1€… Çfarë duhet të bëni është vetëm të regjistrohu si partner SUPERVOLOTEA për vetëm 50€ në vit dhe do përfitoni për të gjitha ofertat gjatë 365 ditëve. Edhe personat që do udhëtojnë me ju do përfitojnë të njëjtat oferta. Vajtje ardhje për 4 persona (ku njëri është partner SUPERVOLOTEA) për muajin Nëntor kushton vetëm 190€ (bileta) + 50€ (partner vjetor) = 240€.

Message Box:
Message Box:
Këto bileta mund të mbarojnë shumë shpejt. Mos mendoni shumë :). Duke zgjedur ditët e duhura mund të flututorni me më pak se 60€ vajtje-ardhje.

Femijet udhetojne Falas - E SKADUAR (10/05/2016)

Fëmijët poshtë moshës 14 vjeç udhëtojnë gratis. Kjo është oferta e fundit që Volotea paraqet për të gjithë klientët e saj. Nëse duhet të prenotojmë 4 bileta (2 të rritur dhe 2 fëmijë) arrijmë të kursejmë deri ne 200€. Momentalisht Volotea ka fluturime nga Shqipëria vetëm për aeroportin e Veronës. Oferta është e vlefshme për biletat e prera deri në 15 Maj 2016 për udhëtimet që kushtojnë të paktën 35€.

Super Oferta 7€ - E SKADUAR (05/05/2016)

Sot më 5 Prill Volotea bëri të ditur që ka ofertë me vetëm 7€ për një numër të kufizuar datash dhe vënde të lira për linjën Verona – Tiranë. Më poshtë datat:

  • 22/25/29 Shtator
  • 2/5/9/19/23/26 Tetor
  • 2 Nëntor 
Message Box:
Message Box:
Këto bileta mund të mbarojnë shumë shpejt. Mos mendoni shumë :). Duke zgjedur ditët e duhura mund të flututorni me më pak se 50€ vajtje-ardhje.

Kodi: ITAPR16 - E SKADUAR (12/04/2016)

Përpara se të përfundoni pagimin e biletës duhet të futni kodin e mësipërm dhe do keni 10€ zbritje për çdo udhëtim. Nëse do bleni një biletë vajtje ardhje atëherë do kurseni 20€. Momentalisht Volotea ka fluturime nga Shqipëria vetëm për aeroportin e Veronës. Oferta është e vlefshme për udhëtimet deri në 17 Prill 2016 për udhëtimet deri në Tetor.

Super Oferta 7€ - E SKADUAR (21/03/2016)

Sot më 21 Mars Volotea bëri të ditur që ka ofertë me vetëm 7€ për një numër të kufizuar datash dhe vënde të lira për linjën Tiranë – Verona. Më poshtë datat:

  • 22 Maj – 1 vënd i lirë
  • 25 Maj – 3 vënde të lira
  • 2 Qershor – 3 vënde të lira
  • 5 Qershor – >5 vënde të lira
  • 26 Qershor – 3 vënde të lira
  • 14 Korrik – 3 vënde të lira
Message Box:
Message Box:
Këto bileta mund të mbarojnë shumë shpejt. Mos mendoni shumë 🙂

Kodi: MAR16 - E SKADUAR (13/03/2016)

Përpara se të përfundoni pagimin e biletës duhet të futni kodin e mësipërm dhe do keni 10€ zbritje për çdo udhëtim. Nëse do bleni një biletë vajtje ardhje atëherë do kurseni 20€. Momentalisht Volotea ka fluturime nga Shqipëria vetëm për aeroportin e Veronës. Oferta është e vlefshme për udhëtimet deri në Tetor 2016.

Kodi: VERONA16 - E SKADUAR (25/02/2016)

Përpara se të përfundoni pagimin e biletës duhet të futni kodin e mësipërm dhe do keni 10€ zbritje për çdo udhëtim. Nëse do bleni një biletë vajtje ardhje atëherë do kurseni 20€. Momentalisht Volotea ka fluturime nga Shqipëria vetëm për aeroportin e Veronës. Oferta është e vlefshme për udhëtimet deri në Shtator 2016.

 

Artikuj të ngjashëm

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: