Salar de Uyuni – Bolivi

Salar de Uyuni – Bolivi

Fotografi spektakolare

Në majin e këtij viti, fotografi rus, Daniel Kordan, udhëtoi për në Salar de Uyuni në Bolivi – një zonë e pafund e mbuluar me kripë, më e madhja në botë, dhe mori disa foto që duken jashtë kësaj bote. Duke përdorur një Nikon D810A DSLR dhe një lente Nikon 14-24mm f / 2.8 , ai arriti të kapte rrugën e qumshtit, the Milky Way,  dhe rezultatet janë absolutisht të mahnitshme.
Daniel Kordan është një fotograf peisazesh, i cili udhëton nëpër botë në kërkim të vëndeve magjike për të marrë fotografi spektakolare. Nga pyjet me bambu mahnitëse në Japoni, në malet shkëmbore në Kanada ai i ka kapur të gjitha. Ju mund të shihni më shumë nga puna e tij këtu.

Info nga autori: danielkordan.com | 500px | Instagram| Facebook (h/t: petapixel, bokeh/digitalrev)

rruga-e-qumshtit-bolivi-salar-de-uyuni rruga-e-qumshtit-bolivi-salar-de-uyuni rruga-e-qumshtit-bolivi-salar-de-uyuni rruga-e-qumshtit-bolivi-salar-de-uyuni

Artikuj të ngjashëm

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0